nieuws

Vacature medewerker Marketing en Publiciteit (0,6 fte)

6 december 2018, 6:08 uur

In verband met het zwangerschapsverlof van de huidige medewerker zoekt Ulrike Quade Company voor de maanden maart t/m juli een tijdelijke medewerker Marketing en Publiciteit. Belangrijkste taken zijn het up to date houden van de lopende marketing en het in de steigers zetten van de marketing en publiciteit voor een nieuwe locatieproductie (zomer 2019) en de nieuwe kleine zaal voorstelling (seizoen 19/20.)

De medewerker voert zelfstandig de marketing en publiciteit van het gezelschap uit in nauw overleg met de artistiek directeur, dramaturg, productieleider en zakelijk leider.

WAT ZOEKEN WIJ?
– Een ervaren allround marketingmedewerker met affiniteit met het werk van Ulrike Quade Company.
– Iemand die kennis heeft van zowel online marketing, als het begeleiden van fotografie, film en drukwerk en het schrijven van programmateksten en persberichten.
– Iemand die niet bang is knopen door te hakken en eigen keuzes te maken.
– Iemand die met een grote mate van zelfstandigheid budgetten kan beheren.
– Iemand die het leuk vindt een aantal dagen voorafgaand aan de première op de locatie aanwezig te zijn en vanuit daar te werken.
– Bij voorkeur iemand die ervaring heeft in marketing voor de podiumkunsten (in verband met de relatief korte periode.)

WAT BIEDEN WIJ?
– Een dienstverband van 0,6 fte met honorering op basis van ervaring, conform de CAO Theater en Dans. (Eventueel is het ook mogelijk om een ZZP opdrachtovereenkomst te sluiten.)
– Een inspirerende werkplek met een goede sfeer en ruimte voor eigen inbreng.
– De mogelijkheid (binnen wat logisch is) zelf je dagen in te plannen.

ULRIKE QUADE COMPANY
Het beeldend theater van Ulrike Quade Company is een combinatie van beeldhouwwerk, taal, dans, performance en muziek. De voorstellingen zijn geëngageerd en gelaagd, maar ook lichtvoetig, surrealistisch en poëtisch. Kenmerkend voor het gezelschap is het vakmanschap en de verfijning die in alle producties terug te vinden is.

Solliciteren?

Mail dan voor 31 december een korte motivatiebrief en CV naar:

Marieke van Delft | marketing en publiciteit
marieke@ulrikequade.nl / 020-78 92 767

Voor vragen kan je terecht bij hetzelfde adres.