Meerjarige subsidie

 

fpk_logo-zwart-m

Het Fonds Podiumkunsten (FPK) ondersteunt ons sinds 2009 met een meerjarige subsidie. Op de website van het fonds is meer informatie te vinden over deze subsidie en de andere theatergezelschappen die worden ondersteund. In de zomer van 2016 werd bekend dat ons gezelschap ook tot 2021 weer op ondersteuning mag rekenen.

gasd_sponsor

Amsterdam Fonds voor de Kunst
Sinds 2013 ondersteunt de Gemeente Amsterdam ons gezelschap met een meerjarige subsidie. Vanaf 2017 neemt het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) deze regeling over van de gemeente. Inmiddels is bekend dat we ook van dit fonds in onze thuisstad tot in ieder geval 2021 op ondersteuning mogen rekenen.

Software

Podio Sponsored

Ons backoffice is gebouwd in Podio. Door de flexibele opzet van deze software kunnen we hier bijna alles doen: projectmanagement, verkoop en personeelsadministratie. En doordat het in de cloud zit kunnen hebben wij en onze internationale coproducenten overal ter wereld toegang.

googlefornonprofitsVia het Google for Nonprofits programma kunnen we gebruik maken van de Google apps suite. Hiermee werken we online samen aan documenten, spreadsheets en presentaties. Daarnaast kunnen we Google drive snel bestanden delen binnen het artistieke team.

Door het Slack not-for-profit programma zijn interne e-mails en zakelijke whatsapp groepen verleden tijd. Slack is vooral voor het artistiek proces een tool waarmee de communicatie kan worden gestroomlijnd.